Grilovaný mořský vlk s pečenou zeleninou - 16. 11. 2018

Publikováno 16. 11. 2018
Zdroj: TV Nova

O tom, jak jsou ryby zdravou a důležitou součástí jídelníčku, a že bychom je měli baštit pravidelně, ví už každý z nás. A inspirací na jejich přípravu i to, jakou vybrat na talíř není nikdy dost. Mořský vlk je vyhledávanou delikatesou a Radek Šubrt vyhledávaným kuchařem, tak co víc chtít? Dobrou chuť.

Suroviny
celý mořský vlk, olivový olej, cherry rajčata, cuketa, lilek, citron, čerstvý tymián, sůl, pepř

 

Postup
Nakrájenou zeleninu na plátky dáme na grilovací pánev (cuketu a lilek), rybu zbavíme ploutví, nařízneme, osolíme. Mořského vlka položíme k zelenině, přidáme citron, bylinky, olivový olej a 2 minuty pečeme, otočíme, přidáme rajčata. Celou pánev s rybou vložíme do rozehřáté trouby a pečeme ještě 15 až 20 minut při 200 °C.

 

Nova.cz