Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »
reklama

Nevěříte, že lze kuřecí maso upravit jednoduše, a přitom dosáhnout zajímavé chuti? O opaku vás přesvědčí Jana Zatloukalová.

Kuřecí perkelt - 12.11.2009

Tescoma s chutí - 12.11.2009 - Kuřecí perkelt

Vložit video na:

aktualizováno 12.11.2009, 10:36 | 12.11.2009, 10:32 | TV Nova

Nevěříte, že lze kuřecí maso upravit jednoduše, a přitom dosáhnout zajímavé chuti? O opaku vás přesvědčí Jana Zatloukalová.

V kastrolu rozehřejeme sádlo a zesklovatíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Zasypeme paprikou, promícháme a přidáme mouku a krátce zarestujeme. Pak přidáme protlak, vodu, kuřecí stehna a sůl a dusíme 45 minut. Podáváme s rýží.

 
 

Na 4 porce potřebujeme:


2 lžíce sádla,
1 středně velká cibule,
2 lžičky sladké mleté papriky,
1 lžíci hladké mouky,
1 vrchovatá lžíce rajčatového protlaku,
6 horních kousků kuřecích stehen (tzv. špalíčků),
1 lžička soli

 

http://eshop.tescoma.cz
10 hlasů
Vaše hodnocení

Přidat názor

Lenka 23:06 15.11.2009
Vypada to opravdu dobre. Znam to trochu jinak. Bez protlaku a pridavam kmin. Jako prilohu testovinove halusky.
Ivetka4EVER 11:17 12.11.2009
VYPADA TO DOBRE ALE NEBUDE TO KYSELE KDYZ NEKTERY PROTLAK JE KYSEL?,