Pošírovaný losos s chřestovým ragú - 19. 5. 2015

Publikováno 19. 5. 2015
Zdroj: TV Nova

Sezona chřestu je v plném proudu! Což takhle zkusit tuto rychlo večeři? Je super.

Do vodní lázně vložíme steaky z lososa a 5 min necháme lehce táhnout. Můžeme ho pošírovat i na páře. Na ragú na másle zesklovatíme cibulku a přidáme mouku, zalijeme vývarem z chřestu a rozmícháme. Vaříme asi 15 min. Přidáme smetanu a ochutíme solí, pepřem, muškátem. Přidáme chřest a ihned servírujeme.

 

Potřebujeme:

800 g lososa,
200 g mrkve
1 citrón,
tymián, sůl, pepř


Na ragú:

600 g chřestu
200 ml vývaru z chřestu,
100 ml smetany,
1 lžíci másla,
1 lžičku hladké mouky,
1 cibuli nakrájenou najemno,
špetku muškátu

 

Staňte se fanoušky Tescomy s chutí na Facebooku

Nova.cz