Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »
reklama

Ve škole vaření s Ivanem Vodochodským pokračujeme v přípravě gulášů. Dnes máme na jídelníčku maďarský z krůtího masa. Doborou chuť.

Škola vaření: Maďarský guláš – 14. 9. 2012

Tescoma s chutí - Škola vaření: Maďarský guláš

Vložit video na:

aktualizováno 14.09.2012, 11:55 | 14.09.2012, 11:55 | TV Nova

Ve škole vaření s Ivanem Vodochodským pokračujeme v přípravě gulášů. Dnes máme na jídelníčku maďarský z krůtího masa. Doborou chuť.

Na sádle zesklovatíme nakrájenou cibuli. Na cibuli vložíme krůtí maso nakrájené na kostky a opečeme. Přidáme nadrobno nakrájený česnek a zaprášíme ho paprikou, krátce zasmahneme, podlijeme vývarem a dusíme.

Po půl hodině vložíme dvě vrchovaté lžíce leča, papriku nakrájenou na proužky a rajčata nakrájená na kostičky, nadrobno pokrájené chilli papričky, opepříme, okmínujeme a dusíme doměkka.

Nakonec dochutíme solí, majoránkou a přidáme najemno nastrouhané brambory. Povaříme a podáváme. Konzistence však musí být řidší, než jak jsme zvyklí u nás.

 

 

Potřebujeme:

1 kg krůtího masa,
500 kg cibule,
vývar,
5 stroužků česneku,
sádlo,
2 lžíce sladké mleté papriky,
2 lžíce leča,
2 ks zelené papriky,
2 rajčata,
2 ks chilli papričky,
2 brambory,
1 lžičku kmínu.
1 špetku majoránky.
sůl, pepř

 

 

 

Podívejte se na další recepty ze školy vaření:

Škola vaření: Buřtguláš
Škola vaření: Kachní játra v sádle
Škola vaření: Krůtí játra na smetaně
Škola vaření: Králičí játra Mallorquines
Škola vaření: Hovězí játra na slanině
Škola vaření: Hovězí líčka na víně
Škola vaření: Hovězí loupaná plec na pivu a cibuli
Škola vaření: Hamburger s karamelizovanou cibulí
Škola vaření: Jak na hovězí maso – Roastbeef
Škola vaření: Jak na hovězí maso – Carpaccio
Škola vaření: Základní omáčky – Tatarská omáčka
Škola vaření: Základní omáčky – Bešamel a varianty
Škola vaření: Polévka s játrovými knedlíčky a nudlemi
Škola vaření: Kulajda
Škola vaření: Domácí bramborové gnocchi
Škola vaření: Svíčková na smetaně s hrnkovým knedlíkem
Škola vaření: Křenová omáčka s Karlovarským knedlíkem a uzeným jazykem
Škola vaření: Steak z lososa
Škola vaření: Srnčí hřbet Wellington
 

 

Staňte se fanoušky Tescomy s chutí na Facebooku

http://eshop.tescoma.cz
1 hlasů
Vaše hodnocení

Přidat názor

PepaFilip 15:20 19.02.2013
jj ale musí se dát tuna masa :)
Lenina 13:36 24.09.2012
Opravdu je potřeba 500 kg cibule... ? :-)